lördag 1 augusti 2009

att svälja kameler


Jag har drabbats av en halsinfektion. Det gör så ont att svälja att jag starkt funderar på att sluta med de övningarna. Vad händer då - översvämning i svalget? I går stapplade jag till apotektet och köpte alvedon. När jag kom hem så slog det mig att jag borde köpt echinagard och något avsvällande också, så det får bli en tur även idag. Barnen är omtänksamma och förser mig med honungste. De tar också tillfället i akt för att hämnas mina moderliga omsorger och föreslår varenda konstig huskur som jag tvingat dem till genom åren. Sonen yrkade genast på att jag skulle stoppa en vitlöksklyfta i örat och dottern erbjöds sig omgående i ordningställa saltvatten att gurgla sig i. De var nästan onödigt samarbetsvilliga och försökte dölja sin tillfredsställelse endast nödtorftigt.

Mår jag bara bättre så kan det faktiskt vara värt det. Så en riktigt salt skål på er!

3 kommentarer:

 1. Det måste vara Emelie som smittat oss! Jag har nämligen också fått ont i halsen...som om det inte räckte med en vrickad fotled och en väldigt öm axel! Jag kan ju inte ens raka mig...

  SvaraRadera
 2. Förlåt förlåt förlåt förlåt :( Smittat lilla pluttan också för den delen. Och jag har inte blivit bättre jag heller. Värdelösa sommarförkylning!

  SvaraRadera
 3. Men stackars stackars familjen Mischmasch...(orkar inte försöka stava rätt ;)
  Men ni kryar nog på er...*L*..håller med Emelie...sommarförkylningar borde utrotas

  SvaraRadera