måndag 19 oktober 2009

För omvärldens raseri bevare oss milde herre gud...

Det här är Anton Abele. Han vill in i riksdagen. Ännu en av dessa ansvarstagande representanter för MUF som vill förändra och kämpa för vår skull. Visst är det fint? Anton är så förtroendeingivande i sitt soffhörn där han indignerat upptäckt att kriminaliteten kryper ner i åldrarna. Han har så intelligent uppsyn tycker jag och är så retoriskt skicklig.
Tack Anton.

Fast brottsligheten verkar också sprida sig uppåt i åldrarna. I dagens Metro läser jag att en 74 årig kvinna blivit påkörd av en 60-årig kvinna i permobil. Vittnen påstår att det inte var en olyckshändelse utan att hon utan svårighet hade kunnat stanna. Nu rusade hon istället fordon till topphastighet (10 km/h) och fällde den yngre kvinnan till marken som bröt lårbenet och fick föras till sjukhus. En snabb research ger vid handen att en liknande händelse inträffade i Skellefteå i våras då en rattfull permobilförare prejade en kvinna på stadens gågata.

Vart är vi på väg? Till förbrytardagis och gansterlångvård? Man inser ju att det är vi som står mitt uppe på livströskeln som blir de utsatta i samhället när kriminella ungdomsgäng och brottsliga pensionärsgrupper närmar sig från två håll. Beskydda medelåldern! Säkra gator och torg!
Anton, gör något!

3 kommentarer:

 1. Faster, en fråga bara... Varför i hela korvkiosken pratar han som om käften är full av bomull!? Det är ju knappast något som får mig att ens vilja ta honom på allvar..

  Louise

  SvaraRadera
 2. Inte? Du kommer inte att rösta på honom med andra ord? ...skönt då behöver jag inte stryka dig ur testamentet. ;-)

  SvaraRadera
 3. Han är ju fantastisk! Han tycker våld och ungdomsbrottslighet är FEL!!! Att vi inte tänkt på det...

  SvaraRadera