fredag 4 juni 2010

It's in the bag

Nu har jag shoppat en ny lägenhet. En liten pärla som ligger precis där jag vill ha den.

Jag gläder mig över en öppen spis där jag kan sitta och filosofera över mina bostadslån och barnen rosta marshmallows. Note to self: köp gnistgaller för att undvika svedda kattastrofer.


Dottern gläder sig över en gigantisk garderobsvägg där hon kan härbärgera sina vintageklänningar och arméer av skor.
Note to self: be om en hylla där jag får lägga min lilla hög av noppiga tröjor.

Sonen gläder sig över ett fantastiskt ovalt badkar där han ska ligga och flyta samtidigt som kattastroferna balanserar på kanten och minst en av dem (Oboy) kommer att trilla i.
Note to self: köp hög pall till klumpkatten.

Ja ni hör ju själva hur vi gläder oss. Hela vägen till banken där jag ordnar den där stabila trygghet som endast ett par stadiga amorteringar kan ge.

8 kommentarer:

 1. Vill nog veta storlek, antal rum, balkong å sånt. VIll helt enkelt ha MER info.

  SvaraRadera
 2. Trea, ingen balkong, eget våningsplan, fin gård, golvvärme och induktionshäll. Inflyttningsfest i september, då kan du recensera.

  SvaraRadera
 3. Det ser ju skitfint ut! Du får berätta mer när du kommer ner...

  SvaraRadera
 4. Induktion brorsan. Tror jag det.

  SvaraRadera
 5. Men hallå - det viktigaste av allt! Snörpte du någon singel på den där knepiga visningen?

  SvaraRadera
 6. Tack och lov kom den utan partner.Den är så pass liten att det skulle fått vara en sådan där man kan ha i byrån. Och du vet hur ovanliga den modellen är.

  SvaraRadera
 7. Men hallå! Jag har inte läst en blogg på hela helgen och så går du och shoppar loss! Så spännande! Även jag vill ha mer details. Typ i ett jättelång mail med exakt address, längd på badkar, antal minuter per T-bana till mig etc etc!

  SvaraRadera
 8. Vad fint det ser ut! Och tack så jättemycket för söndagens Gröna Lund, det var superschysst av dig! Peppa nu August att komma med oss ut på landet. När han tröttnar kan jag skjutsa honom till Mörby bussen (men inte mitt i natten helst ;-)).

  SvaraRadera