måndag 28 november 2011

Förhoppning


Jag har ett ledset barn i tung sinnesstämning som ligger som en boja runt min kreativitet.

Jag kan inte i ord beskriva hur jag önskar att det snart vänder och vi har lagt eländet bakom oss.

Då kanske jag kan få till ett inlägg som berör det frustrerande i att städa innan städfirman kommer eller hur det känns att julpyssla med dottern som virkar (!) de mest fantastiska julkulor med granar och ”god jul” om vartannat medan jag under samma tidsrymd klipper och klistrar ihop ett julkort som ”ser ut som om en treåring gjort det där” (citat från samma dotter). Men mitt i allt elände finns det ändå små ljusglimtar att glädja sig åt.

Som att jag fått en storstädning av proffs i present av min snälla mamma och tanken på min brors sanna lycka då han får ett hemklistrat julkort av sin syster.

6 kommentarer:

 1. Hej Anne!
  Din blogg finns med bland mina favoriter, så jag kollar regelbundet efter nya inlägg. Efter att ha läst ditt inlägg idag, förstår jag mycket väl varför du inte skriver så ofta. För en förälder är det det värsta som kan hända när ens barn inte mår bra. Vi har själva varit där med vår äldste som var utsatt i skolan. Varma hälsningar Annika

  SvaraRadera
 2. Tack Annika för varma hälsningar och behövlig sympati. Visst gör det ont när ens små knoppar brister, men jag tvingar mig att tänka att det bara är en "kort" period i det hela. När det väl är över så känns det säkert så i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Hej Anne!
  Ville bara berömma dig för en fantastisk blogg! Går in här då och då och läser på tips från mamma. Du skriver otroligt bra, tänkvärt och roligt. Ta och skicka in till tidningar, det skulle passa som krönikor!
  Har du tid och lust skickar jag med länken till min blogg som jag driver ihop med min pojkvän.

  Stora kramar till dig och resten av familjen!
  /Kim (Maries dotter)

  SvaraRadera
 4. Tack Kim - vilket beröm! Jag rodnar och slickar i mig. Er blogg ligger nu i mina favoriter. Kram!

  SvaraRadera
 5. Gott Nytt År! Hoppas att du får ett fint 2011 och att allt löser sig till det bästa!

  SvaraRadera
 6. Hej Anne, kikar in hos dig titt som tätt.
  Förstår din tuffa tid, läste ditt första inlägg om hur din son har det i skolan och jag kan knappt tänka på det.
  Mår väldigt dåligt när barn far illa. Dessutom väntar jag mitt andra barn nu och blir extra känslig. Skickar en styrkekram till dig och din familj och hoppas att 2012 blir ett bättre år.
  Kram

  SvaraRadera