torsdag 23 juni 2011

Time flies...


Men hörrni.

Inte ett inlägg sedan april. Nästan skandal liksom.

Min stackars blogg står åldrad och fryst i tiden. Som en gammal anslagstavla utanför ett nedlagt folkets hus där texten blir alltmer bleknad och förbipasserande sedan länge slutat att vrida på huvudet för att läsa om helgens evenemang.

Egentligen har jag massor av idéer och formulerar ständigt de allra intressantaste inlägg i huvudet. Men sedan fastnar jag i ett Alfonskt ”ska bara” tillstånd och den där stunden då jag ska sätta mig ner och hälla ur mig mina ord i bloggen infaller sig liksom aldrig. Och så har det gått en vecka till i förarglig tystnad. Men likt styrelsen för SAAB så vägrar jag se slaget förlorat. Jag vill inte lägga ner för jag ju tycker om att skriva och någonstans tror jag att jag behöver det. Och vad vore internet utan åtminstone en blogg utan vackra bilder och dagens outfit. Måste sparka igång den här rishögen igen helt enkelt.

Nu ska jag och sonen ut till min mors lantställe en vecka. Där har vi varken dator eller uppkoppling. Vad jag har hört ryktas så för tillfället inte heller en toalett… (mulltoan har brakat ihop – visste knappt att utedass kunde gå sönder). Så det blir till att gräva en grop eller knipa. Under tiden så ska jag göra en lista på ämnen att filosofera runt och när jag kommer hem lovar jag att beta av dem – ett efter ett – VARJE dag!

Likt bilföretaget i Trollhättan tar jag tacksamt emot alla bidrag för att få rishögen att rulla igen.